VIPS

Hips Vips så blir vardagen lite enklare för familjer

Om Vips

Vips är en blogg som tar upp många vanligt förekommande frågor och ämnen inom barn, familjeliv och föräldraskap. Vi tar även upp mindre förekommande ämnen, men som är minst lika viktiga för det. Inga frågor inom barn, familj och föräldraskap är för små eller för tabubelagda för oss. Vi sprider information om det vi anser kan vara bra och viktigt för föräldrar att känna till.

Med vår blogg Familjebloggen vill vi kunna ge dig som läsare inspiration, råd, information, guider, hjälpmedel, tips och tricks. Vår vision är att vara så breda som möjligt och kunna hjälpa till på så många fronter som möjligt.

Vi hoppas att du som läsare tycker att vår hemsida är till hjälp för dig och att vi kan hänvisa dig vidare till bra företag och organisationer som kan hjälpa er vidare.

Den enda riktlinje vi vill ha är att allt vi skriver om ska handla om barn, föräldraskap och familjeliv, men ramarna är väldigt breda. Vi hoppas att du som läsare uppskattar bredden på våra inlägg och att du fortsätter att besöka oss kontinuerligt för bra information.

På Återseende!