VIPS

Hips Vips så blir vardagen lite enklare för familjer

Flyttfirma i Stockholm packar och transporterar

Om du ska flytta vill du att dina grejer kommer fram i sitt ursprungliga skick. Anlita en välrenommerad flyttfirma i Stockholm och bli trygg inför flytten.

Ditt piano och din bokhylla som är fylld med böcker, har genom åren skänkt dig mycket glädje. Och kristallkronan i taket som du fått i arv från en välmenande moster, har på ett märkligt sätt blivit din lägenhets signum. Men nu ska du flytta och dina olika ägodelar fyller dig med en smygande oro.

Självklart får ingenting skadas under flytten, men hur ska du packa och emballera ditt lösöre? Din praktiska erfarenhet av att flytta är ganska begränsad och några flyttkartonger eller något emballage finns inte på ditt vindsutrymme.

En flyttfirma i Stockholm med lång erfarenhet

Du ringer en god vän för att höra om han vill hjälpa till en helg med din flytt. “Nej, det vill jag inte vara med om”, blir det raka och ärliga beskedet. “Jag orkar inte och skulle jag tappa din kristallkrona så att den går sönder kommer vår vänskap att upphöra”, säger vännen. “Varför kontaktar du inte en pålitlig flyttfirma i Stockholm?”

Uppriktiga råd från vänner ska tas på allvar och du letar rätt på en välkänd flyttfirma i Stockholm som har fått goda vitsord. Du fyller i en blankett som visar din lägenhets storlek och du nämner sådana möbler som du är speciellt rädd om, exempelvis kristallkronan. Efter någon dag får du en offert på flytten inklusive packning och transport. Och naturligtvis utgår rut-avdrag för uppdraget.

11 Jul 2023