VIPS

Hips Vips så blir vardagen lite enklare för familjer

Akut tandläkare hjälper dig vid nöd i Stockholm

Vem vänder man sig till när tänderna behöver en tandläkare akut? Jo, det finns kliniker i Stockholm som har akut tandläkare och som tar emot er snarast.

Vilken härlig dag. Barnen de springer och stojjar. Glädjen i deras ansikten när de sitter på karusellerna i Gröna Lund går inte att ta miste på. Den perfekta dagen för en utflykt – vackra Stockholm, underbart väder och ens underbara familj med. Mycket mer önskar man sig inte.

Barnen beter sig som riktiga små stjärnor, inget bråk och inga sura miner på hela dagen. Verkligen allt man kan önska sig av en dag på Gröna Lund. Men kvällen bjuder inte riktigt på samma känsla. När Kim sprang och busade med sin syster, så ramlade han. Han skrapade inte bara upp knäet, han skadade också tänderna ganska rejält. Det behövdes ses över på en gång.

Snabb tid till akuttandläkaren

Dagen som skulle ha slutat perfekt, slutade istället med behovet av att söka akut tandvård i Stockholm. Som tur var fanns det flera kliniker som hade öppet och kunde ta emot. Kim behövde snabb vård, både för att slippa smärtan, men även för att tänderna skulle kunna återställas.

Med mamma och pappa vid sin sida, så kände Kim sig trygg hos tandläkaren trots tårarna. Tandläkaren var väldigt trevlig och tog väl hand om Kim under hela besöket. Genom att han fick bedövning så slapp han även smärtan. Akutbesöket hos tandläkaren var det som gjorde att tänderna skulle bli bra igen.

23 Sep 2022