VIPS

Hips Vips så blir vardagen lite enklare för familjer

Alla samlade om ni väljer att hyra buss i Stockholm

Ska hela företaget gemensamt åka ut på konferens för att sen slappna av på ett bad? Gör hela resan till ett äventyr och välj att hyra en buss i Stockholm.

Den årliga konferensen är bokad och inplanerad. Som tur är har man chefer som vill göra en ganska tråkig sak rolig. Så genom att ta med en till ett hotell, som erbjuder konferensrum och dessutom har spa, så är alla minst sagt taggade på att följa med. Lite arbete först, men sen blir det nöje. Bättre kan det inte bli.

För att få allting perfekt redan från redan första stund, så ska alla åka gemensamt från Stockholm. Norrut bär det av - en resa som alla kommer att njuta av. Med hjälp av den inhyrda chauffören kan alla på företaget sitta och prata och ha kul redan från det att resan börjar. Det blir en konferens ni kommer att njuta av.

Proffsigt fixat när ni ska hyra buss

När allting är planerat så får ni enkelt tag i ett bussföretag i Stockholm som kan ta hand om er resa. De tar er från A till B medan ni har roligt, men samtidigt åker tryggt till konferensen. Med alla de olika storlekar de har på bussar, så hittar ni säkert en som alla får plats i.

Så sätt på säkerhetsbältena och luta er tillbaka. Ta en nap på bussen, eller sitt och prata med vännerna. Vem vet, kanske får ni in lite musik som ni kan sitta och sjunga till. Resan blir exakt så rolig som ni gör den.

16 Aug 2022