VIPS

Hips Vips så blir vardagen lite enklare för familjer

Är hemstädning något för er familj?

Har du någon gång öppnat dörren till ditt hem och märkt att detta är nystädat – ja, då vet du också vilken härlig känsla det är att kliva in genom denna dörr. Det luktar gott, det ligger inga kläder slängda i hallen, skorna står prydligt uppradade i skohyllan och resten av huset är lika inbjudande – köket glänser, toaletterna är kliniskt rena och sovrummen är fräscha och iordningställda.

Det svåra är att behålla denna känsla och detta inbjudande hem. Redan efter någon dag börjat det se ut som vanligt igen. Du öppnar dörren, du ser skor slängda på golvet, du ser högar med kläder, du ser disk staplat på köksbänken och du ser att sängarna är obäddade. Livet har, som det så vackert heter, kommit emellan och detta är något som många barnfamiljer – i synnerhet i Stockholm – kan relatera till.

Man hinner helt enkelt inte städa i den omfattning man egentligen vill och man hinner med att hålla rent. Detta av den enkla anledningen att man ska jobba, man ska handla, man ska laga mat, man ska skjutsa barnen, man ska hjälpa dem med läxor och man ska hinna träffa vänner, träna och umgås med sin bättre hälft. Städningen får stryka på foten och den härliga känslan av ett välstädat hem får upplevas allt mer sällan.

Eller? Nej, idag så finns det faktiskt andra lösningar tillhands och en av de bästa handlar om att ta professionell hjälp med hemstädning. Om vi säger att du bor i exempelvis Bromma utanför Stockholm och är nyfiken på hur hemstädning ser ut i verkligheten så kan vi rada upp några avgörande punkter till varför du slutligen ska överväga att välja sådan.

  • Hemstädning sker på dina villkor. Du bestämmer själv i vilken omfattning din hemstädning ska ske. Vill du ha intervaller om kanske en gång varannan vecka, en gång i veckan eller en gång i månaden så är det möjligt. Detsamma gäller om du vill ha fokus enbart på vissa områden i ditt hem i Bromma.
  • Hemstädning av samma person. Det är viktigt att det företa du väljer kan erbjuda att samma person genomför er hemstädning. Detta då det trots allt handlar om ditt hem och att du ska känna trygghet. Dessutom; vet personen i fråga hur ditt hem ser ut så är det också troligt att dennes hemstädning sker mer effektivt än vad en ny städare skulle klara av. Och: skulle personen i fråga vara sjuk så ska du kunna ta ställning till om städningen ska utgå eller om någon ny person ska komma.
  • Hemstädning sker med garanti. Skulle du vara missnöjd med den utförda städningen så brukar företagen erbjuda garanti - något som i de flesta fall innebär en omstädning.
  • Du får mer tid över. Den viktigaste och avgörande punkten till att många väljer hemstädning är att man köper sig tid till andra saker. Som vi sa; idag så har många så pass späckade scheman att städningen utgår – genom professionell sådan så får man fler luckor i kalendern och slipper samtidigt det dåliga samvete som en utebliven städning kan föra med sig.
  • Priset: Du kan numera dra av halva kostnaden för arbetet då det kommer till en hemstädning. Detta enligt rut-avdraget. Du har ett årligt tak som ligger på 25.000 kronor för detta. Är ni två vuxna och rut-berättigade i ert hushåll i Bromma så har ni alltså 50.000 kronor som tak.

Mer info här: http://www.hemstädningbromma.se.

9 Oct 2017