VIPS

Hips Vips så blir vardagen lite enklare för familjer

Bästa kompis-uppfostran med hundkurs i Stockholm

Har du också en bästis som egentligen är ganska odräglig? Självupptagen till max? Bara vill göra sin grej? En hundkurs Stockholm gör garanterat skillnad.

De flesta av oss känner till typen. Den där vännen som är odräglig, charmig och söt. Du kan aldrig veta hur vännen tänker eller om den kommer att dyka upp när du planerat att ni ska hänga tillsammans. Ändå vill du gärna umgås. Varför, kan man fråga sig?

På något vis känner du ändå att det är värt besväret, för när vännen är som bäst är den fantastisk. Glad, tillgiven och charmig och alltid intresserad av att hitta på roliga saker. Verkar uppriktigt glad över att hänga med just dig, dessutom. Det är ju bara det där med att hen är oberäknelig …

Testa att gå en hundkurs

En hundkurs i Stockholm gör större skillnad än du kanske vågar tro. Dels är det en rolig aktivitet man gör tillsammans. En träff på bestämda tider med roligt innehåll, helt enkelt. Har din bästis svårt att hålla inbokade mötestider får ni helt enkelt samåka. Sedan jobbar ni tillsammans på er relation under van instruktion tillsammans med andra som har liknande utmaningar i sitt liv.

En hundkurs är starten på en ny och bättre relation och den kommer att gagna alla parter. Du och bästisen växer tillsammans och blir ett bättre team som förstår varandra. Sanningen att säga vill väl alla vara den ledande och den som bestämmer? Här finns ditt livs chans att göra bästa vännen både glad och lydig.

22 Jun 2022