VIPS

Hips Vips så blir vardagen lite enklare för familjer

Behöver du flyttstädning i Uppsala?

Letar du efter en städfirma som kan ordna med en flyttstädning i Uppsala? Om det är i Uppsalatrakten som du ska flytta är det ju mest praktiskt att hitta din städfirma just i Uppsala. Det finns över 100 flytt- eller städfirmor som kan erbjuda flyttstädning till någon som antingen ska flytta inom, utur eller till Uppsala. Så vad ska man tänka på när man ska välja en städfirma som kommer och utför flyttstädningen åt en? Här tar vi upp några bra saker att tänka på.

När man ska välja en städfirma, oavsett om det är för ens hemstädning, storstädning eller ens flyttstädninge så bör man välja den som är bäst helt enkelt. Man vill ju helst få städare som lyssnar på ens önskemål. Som bryr sig om ens saker och som är rädd om dem. Man bjuder ju in främmande människor som kanske ska rota runt bland ens tillhörigheter. Dessutom kanske man inte kan vara närvarande när de städar, då vill det till att man kan lita på dem som ska städa.

1. Ta referenser

Bland det första som man bör göra är att ta referenser på dem som man funderar på att anlita. Gör man det så vet man att man kan lita på dem. När man har tagit referenser kan man känna sig lugn med att det är ett bra städföretag och att de har varit bra mot anda kunder, ger en god chans att de är bra även för dig att anlita.

2. Välj kollektivavtal

Som kund är man en viktig person. Man är ju med om att se till så att det ekonomiska hjulet i samhället fortsätter snurra. Då kan man ta visst ansvar för att de städare som man anlitar har det bra och får den lön, sjuklön och pension som de behöver. Man kan vara en medveten konsument och kund genom att anlita flytt- eller städfirma som har kollektivavtal med sina städare och tar ansvar för dem på det sättet.

3. Välj ansvarsförsäkring

Det är även bra att välja en flytt- eller städfirma som har försäkrings för sina städare. Skulle något hända, då är det inte kunden som råkar ut för att behöva stå för en sådan kostnad. I stället tar företaget hand om den extra kostnaden ifall att något skulle hända; en olycka, en skada eller något annat som skulle kunna medföra en extra kostnad. Om man väljer rätt flytt- eller städfirma till flyttstädningen kan man eliminera obehagliga överraskningar.

26 Feb 2020