VIPS

Hips Vips så blir vardagen lite enklare för familjer

Beställ mat och ta festen ut i naturen

Visst låter det härligt att skapa fest ute i naturen. Men tanken på all logistik kan få det att stanna vid just en idé. Varför krångla till det? Beställ mat och låt restaurangen sköta jobbet.

Lena hade fått i uppgift att ordna en överraskningsfest för bästa kompisen Eva. Eva hade sadlat om och nu tagit studenten som nybakad jurist. Förutom sin nya passion för lag och ordning älskade hon att vara ute i naturen. Därför kändes det rätt att bjuda till fest i en vacker glänta i skogen där markägaren var en gemensam vän. Men hur skulle hon lösa matfrågan? Det krävdes en del för att få allt att klaffa. När hon nämnt det för tonårsdottern på morgonen hade denna självklart slängt ut sig - “Men herregud mamma, tagga ner! Det är bara att boka catering i Stockholm.”

Enkelt och helt perfekt

Lena googlade på catering och hittade den perfekta lösningen. Förutom skogen älskade Eva att resa och restaurangen på skärmen hade en buffé som hette Jorden Runt. Den såg fantastisk ut. Bokningen gick smidigt och gav henne mera tid för dryck och dekorationer. Allt annat hade hon delegerat ut.

Festen skulle snart börja och borden var vackert dukade med naturens egna växter och bär. Cateringfirman kom på bestämd tid och allt dukades upp bara en kort stund innan hedersgästen skulle komma. Allt såg så gott ut att gästerna knappt kunde hålla fingrarna i styr. Troligtvis var det en och annan som smög till sig en liten munsbit när ingen såg.

23 Aug 2021