VIPS

Hips Vips så blir vardagen lite enklare för familjer

Bilverkstad i Märsta med duktig personal

De flesta fasar för att lämna in sin bil på lagning. Därför är det viktigt att den bilverkstad man använder i Märsta har kompetent och trevlig personal.

Bilen hade betett sig knepigt i en vecka nu, och Andre började bli orolig att den plötsligt inte skulle starta. Varje gång som han skulle iväg klickade det bara när han vred om nyckeln. Efter några försök kunde han äntligen höra motorn spinna där under huven, och han kunde pusta ut än en gång.

Tiden hade inte funnits att ens åka förbi och lämna bilen på lagning. Vilket borde vara den enklaste saken i världen. Frun Anna kunde åka samma väg som honom på morgonen när han lämnade in bilen, och sedan köra honom till jobbet, för att komma och hämta honom på eftermiddagen. Det skulle funka.

Märsta bilverkstad kan man lita på

Han kollade med frun och ringde sedan för att boka tid dagen därpå. Om han lämnade den på morgonen lovade de att titta på den under dagen. Sagt och gjort, när han tog första koppen kaffe vid ankomsten till jobbet, kunde han inte förstå att det tagit så lång tid att få bilen inlämnad.

På eftermiddagen när han kom till verkstaden, hade de gjort en sökning och hittat ett glapp i kablarna som orsakade svårigheterna att starta bilen. Nu var det fixat och han skulle inte ha något problem framöver. Andre var så tacksam att han hade en pålitlig bilverkstad i Märsta. Denna gången betalade han direkt, men ofta tog han det på deras kort och kunde betala av lite i taget.

27 Jul 2022