VIPS

Hips Vips så blir vardagen lite enklare för familjer

Bra och hållbara tandimplantat i Stockholm

För den som har förlorat tänder finns det idag flera bra lösningar. Bäst är att kontakta en tandläkare som är specialiserad på tandimplantat i Stockholm.

Tänder är viktigt både av praktiska skäl och för att man ska vara nöjd med sitt leende. Tyvärr händer det ibland att man som vuxen av olika anledningar tappar en eller flera tänder. Det kan exempelvis bero på ärftlighet, en olycka eller någon tandsjukdom. Som tur är finns det idag flera bra metoder för att ersätta förlorade tänder på.

Idag kan man ersätta förlorade tänder med protes, brygga och tandimplantat. De är alla väldigt bra behandlingsmetoder och vilken som passar bäst är individuellt. Därför måste man först göra en utredning hos en tandläkare. Men man brukar säga att tandimplantat är det som mest liknar riktiga tänder eftersom dessa sitter fast och inte går att ta ut.

Det går att få tandimplantat i Stockholm på räntefri avbetalning

Alla tandersättningsmedel specialtillverkas för att likna de övriga tänderna i form och färg. Väljer man en behandling med tandimplantat måste man också först operera in de skruvar som de konstgjorda tänderna sedan ska fästa på. Behandlingen tar tid eftersom skruvarna sedan måste läka fast ordentligt innan man kan skruva på tandimplantaten.

Tandimplantat är en lite dyrare behandling men det är också den behandling som liknar fasta tänder mest. Det finns tandläkare som erbjuder behandling med tandimplantat i Stockholm på räntefri avbetalning. Men det kan också löna sig att jämföra priser mellan olika tandläkare då priserna kan variera.

25 Jul 2022