VIPS

Hips Vips så blir vardagen lite enklare för familjer

Bussföretag som skapar möjligheter

För den som inte har bil eller tycker det är skönt att bli omhändertagen på resan finns bussföretag. Möjligheterna är oändliga – teater, matresor och annat.

Karin hade tråkigt och ville göra något på sin ledighet. Men hon hittade ingen som hade tid att hänga på. Hon tänkte iallafall inte sitta hemma och sura, utan började surfa på nätet för att se om det fanns något kul. Hon var lite fast då hon inte hade någon bil men det fanns ju alltid tåg och buss.

Det fanns mer alternativ än hon hade väntat sig, men intresset väcktes av ett bussföretags hemsida. De hade resor i Sverige, Norden och Europa. Nu hade hon istället svårt för att välja vad hon skulle göra. Vinresa till Italien lockade, men hon hade inte tillräckligt med dagar ledigt. Det fick bli något annat.

Bussföretag med paketresor till Stockholm

Så fort hon såg det visste hon att det var det hon skulle göra. Detta bussföretag hade teaterresor till Stockholm. En av dem var Rainman, en scenuppsättning av filmen med samma namn. Karin hade varit ett stort fan av Dustin Hoffman och sett filmen många gånger, så den ville hon gärna uppleva på teatern.

Resan gick från hemstaden till Stockholm direkt. I bokningen ingick både teater och hotell, vilket var perfekt då hon inte skulle behöva gå ut och äta ensam. Biljetten bokades och nu var det flera av hennes vänner som plötsligt var avundsjuka. De sa att de ville höra allt när hon kom hem och kanske kunde de göra en teaterresa med samma bussföretag tillsammans nästa gång. Boka in bussresan på denna hemsida: vastanhede.se

1 Aug 2022