VIPS

Hips Vips så blir vardagen lite enklare för familjer

Byta däcken på däckverkstad i Uppsala

Att däcken sitter rätt på bilen är otroligt viktigt. Annars kan det leda till stora skador. Hos däckverkstaden i Uppsala ser de till att däcken sitter bra.

Varenda säsong är det samma sak, dags för ett däckbyte igen. Det känns som tiden går alldeles för fort. Helt plötsligt är det dags att byta de där däcken igen. Det känns knappt som man hinner med, men det är bara att göra det. Som tur var är man inte själv på marken och byter däcken, utan man lämnar istället iväg sin bil.

Däckverkstaden tar emot din bil för att göra ett däckbyte och de gör det snabbt och smidigt. Många kan det så pass bra, att de hade kunnat göra det med förbundna ögon. Att byta däck kan man göra själv, men att sätta över gummit på en ny fälg, det behöver man hjälp med av en maskin.

Proffs på däck på däckverkstad i Uppsala

Däcken utsätts mer eller mindre dagligen för slitage. En del kör mer än andra, så av den anledningen är det självklart att man behöver bra däck som håller länge. Under resans gång är det många olika saker som kan hända, man kan exempel råka få pyspunka av en liten spik.

Däck är dyrt att bara byta ut hur som helst. Men för en sån sak behöver man ofta inte köpa nytt, de på däckverkstad i Uppsala kan laga pyspunkan så du sen kan köra på som vanligt med samma däck igen.

18 Oct 2022