VIPS

Hips Vips så blir vardagen lite enklare för familjer

Det finns en bilskrot i Trollhättan

Det finns inte bara en bilskrot i Trollhättan utan det finns en som är högst miljömedveten. Där jobbar de sig blåa för att återvinna allt som går i en bil.

Visst låter det som musik i dina öron när du får reda på att man på flera ställen i landet tar hand om alla farliga substanser som finns i bilarna innan de ska till att skrotas. I processen innan all metall slutligen plattas till och blir till ett stycke skrot, gås bilen igenom minutiöst.

För att allt som finns i en bil ska kunna tas tillvara krävs att man är intresserad av sin uppgift. Det krävs också att man är hängiven uppgiften att bli den mest miljöinriktade bilskroten i hela landet. I alla fall en av alla som förhoppningsfullt etableras. En måste dock vara den första.

Bilskrot med miljötänk i Trollhättan

När du väljer att skrota bilen i Trollhättan bidrar du också till en bättre miljö. Tänk att det finns ett nästan oändligt antal bilar att skrota och demontera. Varje år säljs det bilar som aldrig förr. Fler och fler människor vistas på vägarna och åker runt i sina bilar.

Som en direkt följd av att bilarna rullar på vägen inträffar varje år en hel del krockar. Då är det inte alla bilar som kan räddas med hjälp av en reparation utan de måste skrotas. Alla som ser till att välja en miljömedveten bilskrot i Trollhättan är med och bidrar till en bättre miljö.

25 Jul 2022