VIPS

Hips Vips så blir vardagen lite enklare för familjer

Dina lokala mäklare finns i Farsta

En lokal mäklare utformar annons och marknadsför ditt hus i Farsta på bästa sätt utifrån det som efterfrågas just där, till exempel närhet till skola och affär.

Anette bet på naglarna. Det här kändes både konstigt och nervöst. Det var visning av hennes hus i Farsta. Egentligen hade hennes mäklare gett henne rådet att inte själv vara hemma under visningen. Hon hade dock inte kunnat hålla sig. Hon var alltför nyfiken på vad spekulanterna skulle tycka och säga.

Alltså var hon med, dock utan att ge sig tillkänna som den nuvarande ägaren. Hon låtsades själv vara intresserad och mäklaren var med på denna lilla charad. Nu stod hon i köket och studerade trädgården genom fönstret. Ett ungt par befann sig i rummet samtidigt. “De här köksluckorna skulle vi verkligen behöva byta ut”, sa kvinnan, “de är gräsliga”.

Mäklaren vet vad som gäller

Anette vände sig om och tittade på sina köksluckor med nya ögon. Var de verkligen så illa? Hon hade nog blivit hemmablind. Kvinnan fortsatte i alla fall med att berömma kökets utformning och den väl tilltagna matplatsen. “Ja, naturligtvis är det en del som behöver göras”, sa hon, “men huset är väldigt trevligt och ligger bra till nära både skola, mataffär, grönområden och busshållplats”.

Anette sände en tacksamhetens tanke till mäklaren. Han kände till vad som stod på önskelistan hos unga par som höll på att bilda familj. Annonsen hade därför utformats speciellt för att locka dessa. Och det hade lyckats, insåg Anette. Det hade kommit flera unga par för att titta på huset. Det kändes bra att en ny barnfamilj skulle komma att trivas i detta hennes älskade hem.

27 Sep 2022