VIPS

Hips Vips så blir vardagen lite enklare för familjer

En hantverkare i Stockholm lagar trappan

Har du ett snickeriprojekt som kräver åtgärd? Är trappan trasig eller ledstången lös behöver du kontakta en hantverkare i Stockholm för att få lagning gjord.

Det kan vara de fasta inventarierna som behöver ses över. Det är dyrt att få en ny trätrappa installerad, men det kan ibland räcka med att slå i några spikar i den gamla. En duktig hantverkare i Stockholm kan snabbt lokalisera ett fel och föreslå en lämplig åtgärd. En bytt bräda kan ge inredningen nytt liv igen.

Kanske är du själv mycket intresserad av snickeri, men att du har ett projekt därhemma som inte blev så bra. Det behöver fixas till av någon som är kunnig. Ring en hantverkare som ordnar upp det hela och gör färdigt det du inte kan eller hinner. Det är deras jobb, och de hjälper gärna till.

Hantverkare är allkonstnärer

Det är inte bara trä som en hantverkare sysslar med. Ofta har de snickrat och byggt hus och då har de kommit i kontakt med många moment, som svetsning, murning, plattsättning och mycket mer. En elektriker behöver ha speciell behörighet, men det hindrar inte att han dessutom kan snickra.

När du anlitar en hantverkare i Stockholm kan du gärna berätta mer om vilka olika åtgärder du vill ha gjorda i ditt hus. Kanske kan du få hjälp direkt eller så får du tips om en lämplig kontakt. Det finns experter på gips, om du till exempel vill ha en stuckatur fixad, så bara kontakta en bra hantverkare direkt.

24 Oct 2022