VIPS

Hips Vips så blir vardagen lite enklare för familjer

En historisk bussresa till Krakow för alla smaker

När du bokar en bussresa till Krakow kommer du att få möta historiens vingslag. Här finns allt från gamla koncentrationsläger till nutidens vackra idyll.

Är du nyfiken på Polen och dess stora städer? En bussresa till Krakow kommer ta dig på ett smidigt och enkelt sätt genom det egna landet och vidare över till Polen. I detta land tronar Warszawa som stolt huvudstad med sin gamla beundransvärda arkitektur. Det finns mycket att beskåda här i denna delen av världen.

Polens andra stad var tidigare en stadsstat, vilket är intressant. Dess arkitektur ligger nu på Unescos lista över världsarv. Här kan du njuta av en mix bestående av konst och historia, men även av gastronomi och vetenskap. En stad som passar de flesta att besöka mer än en gång, då den tillfredsställer olika intressen.

På en bussresa till Krakow kan du umgås med historiska inslag

På samma gång som du njuter av en behaglig och trygg bussresa till Krakow kommer du få dig lite historia till livs. De flesta som anordnar bussresor har duktiga guider med på bussen. De berättar inlevelsefullt och kunnigt om de områden bussen passerar, fram tills ni slutligen når er slutdestination.

När du väl är framme behöver du inte tänka på att ordna boende. Allt sådant brukar vara inkluderat när du deltar i en sådan här anordnad lite längre bussresa. Inte heller behöver du ta dig till turistinformationen, då din guide på bussen har full kontroll på det mesta som finns att se och göra.

24 Aug 2022