VIPS

Hips Vips så blir vardagen lite enklare för familjer

Familjerätt i Helsingborg - det rätta valet för familjen

Det är aldrig kul att behöva bryta upp en familj. Vid en skilsmässa är det oftast barnen som blir lidande av föräldrarnas bråk. Ta hjälp av en specialist inom familjerätt i Helsingborg.

Ni har sedan länge gett upp om varandra och ert äktenskap. Det vet ni om båda två. Trots det är det så svårt att vara den som tar det första steget. Kanske är det av ren lathet. Ni har ingen kraft kvar och orkar inte ta tag i en skilsmässa. Till slut är det ändå vad ni måste göra, för allas skull.

Barnen lider av era bråk och meningsskiljaktigheter och ingen i huset mår särskilt bra. Ni bestämmer er för att sitta ned och prata igenom allt en kväll. Den kvällen blir ni rejält osams. Ni blir osams om barnen och var de ska bo någonstans efter att ni flyttat isär.

Lös konflikten för barnens skull

Ni kan helt enkelt inte enas och kommer därför överens om en annan sak, att ta in en specialist på familjerätt. Någon som kan hjälpa er med den situation som ni har hamnat i. Någon som kan hjälpa er att medla så att ni förstår varandra och komma överens om vad som blir bäst för er, men framför allt för barnen.

De måste komma i första hand. Det är aldrig lätt att vara den som ger sig, den som kanske får lov att ha barnen mindre. Genom familjerätten kan ni få hjälp med att lösa era problem.

13 Sep 2021