VIPS

Hips Vips så blir vardagen lite enklare för familjer

Fastighetsboxar ger många fördelar

Har er Brf fortfarande kvar ytterdörrar med brevinkast? I så fall kan det vara läge att överväga ett byte till en kombination av fastighetsboxar och säkerhetsdörrar vara ett riktigt bra alternativ. Fler BRF:er och fastighetsägare väljer den kombinationen och med detta så får man också flera fördelar. Vi tittar närmare på några av dessa här nedan och som följer:

  • Snyggare entré. Fastighetsboxar bidrar till en mer trivsam miljö. Ett trapphus blir snyggare och mer estetiskt tilltalande: det blir snyggt och sobert. Något som gör att de boende också håller efter på ett annat sätt. Som gäst så får man ett bra första intryck och i samband med en bostadsförsäljning så bidrar fastighetsboxar ofta till ett högre slutpris då en spekulant köper hela området och inte enbart en lägenhet. Fastighetsboxar finns dessutom i en massa olika designer och kan enkelt passas in oavsett ålder på fastigheten och oberoende av arkitektonisk stil.
  • Säkerhet. Säkerhetsdörrar är omöjliga att forcera med våld och då just brevinkastet ofta är den svaga punkten så försvinner risken för inbrott. Kommer inte någon åt min post och mina paket då? Nej, fastighetsboxar tillverkas i ett robust material och har en låsmekanism som är omöjlig att dyrka upp. Det skapar en stor trygghet för de boende.
  • Brandsäkerhet. Om det skulle börja brinna i fastigheten så blir brevinkastet en dödsfälla som påskyndar utvecklingen av rök och eld. Säkerhetsdörrar köper tid för evakueringen av räddningspersonalen. Det är en fördel. Fastighetsboxar å sin sida förhindrar spridning av elden och det är också en enorm fördel vid räddningsarbetet.
  • Funktionalitet. Trött på att hämta paket hos olika ombud? Med fastighetsboxar kan mindre paket lämnas direkt hos dig och du slipper en massa onödigt spring. En annan fördel är att brevbäraren kan lämna alla paket och all post redan vid entrén. Det minskar springet i fastigheten och ger en lugnare miljö.

För mer information se fastighetsboxar.net.

3 Jul 2023