VIPS

Hips Vips så blir vardagen lite enklare för familjer

Flyttfirma för dig som inte orkar packa i Solna

En flyttfirma i Solna kan göra så mycket mer än att bara köra bil och bära lådor. De kan packa ned och packa upp också. Perfekt för dig som inte vill själv.

Det är krångligt att flytta själv. Allt ska ned i lådor. Det låter inte så komplicerat, men det beror helt på vad det där “allt” är för något. Glöm inte källarförråd, vindar och andra utrymmen där du bara stuvat in grejer år efter år utan någon större eftertanke.

Du som får lite panik bara vid tanken på att börja röja i förråden, kan kanske finna tröst i att det finns bra hjälp att få. När du tar in offerter från olika flyttfirmor kan du också fråga om de erbjuder tjänsten packning och uppackning.

Försäkra dig om att din flyttfirma är erfaren och försäkrad

Det är dessutom inte särskilt svårt att hitta en flyttfirma som också erbjuder packning och uppackning. Det gör de flesta flyttfirmor. Men se till att den flyttfirma du väljer har god erfarenhet av att ta ansvar för alla led i en flytt. Det är inte alls fel att be om referenser.

Men även om du väljer en erfaren flyttfirma kan naturligtvis olyckan vara framme ändå. En vas kanske inte får det absolut bästa emballaget, och just den vasen hamnar på en olämplig plats i lastbilen. Kras. Det kan hända även den bäste. Men om det händer när du anlitat en professionell flyttfirma, så är firman i alla fall försäkrad.

22 Aug 2022