VIPS

Hips Vips så blir vardagen lite enklare för familjer

Förbered din övningskörning på en trafikskola i Eskilstuna

Att vänta med körkortsteorin tills efter du övningskört i flera år är en rätt dålig idé. Fixa rätt kunskaper på en trafikskola i Eskilstuna så fort du kan.

Koppling, gas och broms. Ratt. Blinkers. Handbroms. Och så en massa blinkande lampor du inte vet vad de betyder. Enorm förvirring! Men lugn. Det är bara så det känns i början. Efter några lektioner på en trafikskola i Eskilstuna kommer du få full koll på det där med bilkörningen. Till och med alla blinkande lampor.

Men det är faktiskt ännu viktigare att du har koll på de blinkande lampor som finns utanför bilen. Till exempel om det blinkar gult på trafikljusen i en korsning. Vet du vad det beror på? Och hur du ska bete dig då? Om svaret inte är självklart, är det verkligen dags att kliva in på trafikskolans teorilektioner.

Trafikskola ger dig möjlighet att övningsköra säkert

I dag är det fullt möjligt att övningsköra i flera år utan att gå på teorilektionerna på en trafikskola. Och så har det alltid varit. Visserligen krävs det numer en handledarutbildning innan ni drar igång övningskörningen, men den är kort och inte särskilt omfattande.

Ändå möter du hela tiden verkliga trafiksituationer bakom ratten när du är ute och övningskör. Som du måste kunna hantera. Det kan alltså vara bra att göra den där teorin så fort som möjligt. Inte bara för att du ska klara körkortet snabbt, utan för att du ska kunna övningsköra på ett säkert sätt.

29 Sep 2022