VIPS

Hips Vips så blir vardagen lite enklare för familjer

Hjälp med transport vid magasinering i Täby

Ska ni flytta men har inte tillgång till er nya bostad förrän om några månader? Anlita i så fall en flyttfirma som även erbjuder magasinering av bohag i Täby.

Det är inte helt ovanligt att man måste flytta ut innan man har har tillgång till sin nya bostad. För att slippa sprida ut bohaget hemma hos familj och vänner kan man hyra ett magasin av en flyttfirma. Det är särskilt smidigt eftersom man då även kan få hjälp med transport till och från förrådet.

Men det är viktigt att man anlitar ett seriöst företag som erbjuder magasinering i tempererade förråd. Det är bara sådant som tål kyla och fukt som går att förvara i ouppvärmda magasin som exempelvis trädgårdsmöbler, trädgårdsredskap, skidor och pulka etc. Elektronik, textilier och inomhusmöbler ska förvaras i uppvärmda magasin.

Priserna på magasinering kan variera

Bor man i Täby och är intresserad av magasinering av hela eller delar av sitt bohag kan det löna sig att först jämföra priser. Mejla eller ring runt till några olika företag som erbjuder magasinering och be om ett kostnadsförslag. Fråga också om magasinet är uppvärmt och om det är försäkrat mot brand, skadedjur, översvämning och inbrott.

Hur mycket det kostar att magasinera sitt bohag beror delvis på hur stor yta man behöver. Att nyttja utrymmet även på höjden är därför viktigt om man vill komma ner i pris. Att använda sig av stapelbara flyttkartonger är därför klokt. Det går som mest att stapla tre stycken på varandra. Läs mer om möjligheterna med magasinering här: magasineringtäby.se

6 Oct 2022