VIPS

Hips Vips så blir vardagen lite enklare för familjer

Homestyling - ett vinnande koncept

Att sälja en bostad i Stockholm kan vara en väldigt lukrativ affär. Det är ingen slump att man i vår svenska huvudstad genom åren kunnat göra en så kallad bostadsaffär. Idag är marknaden mer på köparens sida, men det går fortfarande att sälja med väldigt bra marginaler. Homestyling Stockholm är något som gör skillnad.

Att inredning idag är stort är något som bevisas genom en snabb titt i tidningshyllan i vilken affär som helst. Magasin fullt ut dedikerade till möbler, vackra hem och stilfulla lösningar är enormt säljande. Samma sak om du tittar på tv-tablån. Folk älskar vackra hem - och är också beredda att betala för att bo i ett sådant. Någonstans där kliver homestyling i Stockholm in och fyller en funktion. Du som står inför att sälja din bostad i Stockholm kan, genom att anlita ett företag inom homestyling, sälja en bostad som nått sin fulla potential. Med din inredning och dina möbler så kommer den inte att vara lika tilltalande på bilder eller vid en visning.

Men, med nya möbler, nya tavlor, kanske lite ny färg på väggarna, rätt belysning och med stilfulla textilier så kommer fler att fatta tycke för just din bostad. Homestyling innebär att en professionell stylist tar ett krafttag om bostaden, gör förändringar och skapar exakt det hem som kunderna själva skulle vilja leva i. Man säljer, helt enkelt, drömmar och en ny livsstil.

Hitta rätt företag inom homestyling i Stockholm

Det man ska tänka på är främst två saker. Nummer ett: homestyling i Stockholm är inte personlig och ska ses ur ett rent professionellt perspektiv. Dina möbler är vackra, din möblering är trivsam och de tapeter du valt är behagliga - men de är det för just dig och din familj. Att saker och ting plockas bort och att vissa av dina möbler inte får plats är ingen kritik mot din smak och din stil: det handlar om att optimera ett hem för att tilltala andra.

Är en bostad för personlig så kan spekulanter dra sig för att börja buda. Man känner sig som en inkräktare och man har svårt att se hur man själv skulle kunna bo just där. Med homestyling så eggas istället fantasin och spekulanterna ser sig själva sitta vid det matbordet, i den soffan, framför den tavlan och mysa i just den fåtöljen. Den person som känner sig sårad i samband med homestyling har valt fel infallsvinkel. Det handlar inte om kritik - det handlar om att sälja med största möjliga vinst.

Sak nummer två att ha i åtanke är att välja rätt företag inom homestyling i Stockholm. Det finns många aktörer på marknaden och det finns därmed också väldigt varierande kvalitet - och massa olika stilar och smaker. Tänk på att kolla referensbilder och tänk på att kontakta så många som möjligt innan du bestämmer dig. Det är viktigt att du klickar med - och känner förtroende för - den homestylist du slutligen anlitar. Det är den personen som kan ge dig en rejäl ekonomisk skjuts i framtiden.

15 Jan 2022