VIPS

Hips Vips så blir vardagen lite enklare för familjer

Köp spabad i Göteborg för njutningens skull

Att åka på spa är drömmen för många. Bara få njuta av att glida ner varma pooler med masserande bubblor. Genom att köpa spabad i Göteborg kan du njuta av ett eget spa hemma, alla dagar i veckan.

Den nya flugan med vinterbad, eller året-runt-bad som en del kallar det, i all ära, men alla är varken sugna eller trivs med att ta ett dopp i en isvak. Det är större risk att man fryser rumpan av sig än att man njuter av ett sådant dopp. Ett varmt, ljuvligt spabad utomhus på vintern däremot, det är njutningsfullt. Spabad kan både vara socialt och en riktigt härlig stund av avslappning för både kropp och knopp.

Köp spabad och må gott

Bor man dessutom på västkusten så vet man att det sällan förekommer isvakar att bada i. Snarare är det regn och blåst som gör att alla chanser till att försöka torka sig torr efter doppet är helt körda. Handduken är förmodligen redan blötare än vad man själv är efter ett dopp i havet. Dessutom finns det en överhängande risk att den blåst bort. I stället kan man köpa spabad i Göteborg att ställa hemma på sin egen tomt. Bredvid spabadet bygger man ett skydd för vind och blåst, gärna med lite tak över. Då kan man hänga en ljuvlig badrock där som man sveper in sig i när man vill gå upp från spabadet. En skön massage och ett glas vin till och man somnar gott på kvällen och sover djupt och avslappnat.

28 Feb 2022