VIPS

Hips Vips så blir vardagen lite enklare för familjer

Mäklare hjälpte med flytt till Östersund

Många som lämnar hemorten i unga år vill tillbaka senare i livet. Så var det för Lena som tog hjälp av en mäklare i Östersund för att äntligen komma hem igen.

Som ung tjej hade Lena lockats av storstadslivet. Alla roliga saker man kunde göra om man flyttade till Stockholm hägrade och till sist tog hon modet till sig och flyttade ner för att plugga. Sen hittade hon både jobb och kärlek och blev kvar. Det var först när hon fick sitt första barn som hon började längta hem på riktigt.

När hon berättade för maken Anders överraskades hon av att han tyckte det var en bra idé. Innan hon visste ordet av hade de kontaktat en mäklare i Östersund för få information om potentiella hus de kunde komma och titta på. Nu blev längtan ännu större och tanken på att få spänna på sig skidorna igen var underbar.

Mäklare lyhörd för klientens önskemål

Lena blev imponerad av sin mäklare i Östersund. Det var precis som att hon läst Lenas tankar. Husen de tittat på låg i natursköna områden med fjällen stötande i horisonten. Trots det hade mäklaren ändå prickat in hus med närhet till butiker, dagis och de arbetsplatser som eventuellt kunde bli aktuella.

De som var ännu gladare än Lena var hennes mamma och systrar. Nu kunde de äntligen umgås ordentligt igen. Av den anledningen valde de till sist ett hus med öppen planlösning. Där kunde många samlas utan att det blev trångt. Trädgården skulle även den vara en fröjd att vistas i under fina sommardagar.

16 Oct 2022