VIPS

Hips Vips så blir vardagen lite enklare för familjer

Mäklare för dig som vill (eller inte vill) lämna Södermalm

Mäklare hjälper dig att sälja lägenheten och flytta från Södermalm. Och att köpa ny söderlya, när du ångrar dig och kommer tillbaka med svansen mellan benen.

Hur bra trivs du på Södermalm egentligen? Känner du fortfarande igen alla som sitter i baren på Babylon, eller längtar du mest tillbaka till Kvarnens storhetstid? Du som fortfarande minns hur det var innan garderoben kostade hundra spänn typ kanske gör klokt i att röra på dig snart.

Det finns nämligen en gräns för hur länge en människa mår bra av att bo på samma ställe. Har du drullat runt i samma kvarter i tjugofem år kan det vara dags att flytta. Sälj lägenheten, köp ny i Sollentuna och starta på ny kula. Du kommer säkert inte ångra dig.

Mäklare Södermalm

Och om du skulle råka ångra dig, kan du ta kontakt med den mäklare på Södermalm som sålde din söderlya. Han eller hon har säkert heta objekt att erbjuda, på samma Södermalm som du så fåfängt trodde att du kunde lämna. Många trivs med ett nytt liv. Andra längtar tillbaka till det gamla.

Det viktiga är att du gör vad som känns rätt för dig. Men våga pröva! Det är inte så farligt att sälja, köpa och sälja igen och köpa igen. Då bidrar du till att få igång den bostadsmarknad som blivit så stillastående. Du gör en god insats för ekonomin, får pengar att röra på sig och mäklaren att kamma hem lite extra provision. Och du får ett minne för livet.

27 Sep 2022