VIPS

Hips Vips så blir vardagen lite enklare för familjer

Mäklare för dig som vill uppleva Norrköping

Bostadssäljande mäklare i Norrköping kan ha fått en del draghjälp av kommunens slogan “Upplev Norrköping”. Den håller verkligen alla möjliga dörrar öppna.

Vad räknas egentligen som en slogan? Som bekant har de flesta av Sveriges kommuner någon typ av catch phrase eller slogan kopplat till sig. I Norrköpings fall är uttrycket “Upplev Norrköping”. Inte direkt något för en brand manager att skriva hem om.

Eller? Kanske är det lagom är bäst som gäller? För visst är det en slogan som ändå andas viss självsäkerhet. En direkt uppmaning, eller CTA som det heter i PR-branschen. En “call to action” där du som läser orden uppmanas uppleva Norrköping. Och hur upplever man bäst en stad? Man flyttar dit.

Mäklare visar dig rätt område i Norrköping

Du som verkligen vill uppleva Norrköping, gör klokt i att kontakta en mäklare i Norrköping för att förvissa dig om att du hamnar i rätt område. Norrköping är relativt stort, och även om du naturligtvis vill uppleva hela Norrköping kan det vara fint att ha en bra utgångspunkt.

Därifrån kan vad som helst hända. I alla fall om man får analysera Norrköpings slogan lite närmre. Den håller nämligen allt öppet. Visar inte med minsta ledtråd VAD du kommer får uppleva när du upplever Norrköping. Men visst känns det bara extra spännande? Kanske är detta ett grepp som fler marknadsförare borde anamma. En kort, slagkraftig slogan som kan betyda lite vad som helst. Det lockar till sig nyfikna och öppna människor.

20 Sep 2022