VIPS

Hips Vips så blir vardagen lite enklare för familjer

Markiser på Lidingö – för en stilren design

Behöver du solskydd för en bostad på Lidingö ska du kolla in markiser från en professionell leverantör. Med markiser sätter du en stilren prägel på fasaden.

Alla älskar sommarsolen som sätter fart på växter, blommor och bin och uteserveringar. När man har slitit sig igenom en tung vår är solen en sann välsignelse. Tyvärr ställer solen också till med problem. Plötsligt en dag så fungerar det inte att sitta med datorn vid fönstret i sydläge längre, solen lyser in och gör det stört omöjligt att se skärmen. Man vill ha solen och värmen, men på vissa platser och vissa stunder.

Lösningen är att skaffa ett solskydd så man kan sitta i rätt belysning och jobba och sedan kasta sig ut i den brännande sommarvärmen för att ta en glass på kiosken med vänner. Det finns solskydd i många utförandet, men få är så effektiva och estetiska som markiser.

Markiser för en levande fasad

En fasad kan vara ganska tråkig, men med markiser så får man en levande fasad. Dels får man det solskydd man behöver för fönstren, dels får man ett tyg som kan ge färg och liv åt fasaden. Eftersom markisen kan vevas ut när man behöver den, får man dessutom en fasad som kan ändra karaktär. Det ger lite liv åt bostaden.

Titta in hos en erfaren leverantör av solskydd på Lidingö så hittar du flera alternativ för just din bostad. Med rätt firma så är markisen inte bara ett solskydd utan ett stycke design!

4 Jul 2022