VIPS

Hips Vips så blir vardagen lite enklare för familjer

Olika sätt att kolla upp din mäklare i Vasastan

När du ska köpa eller sälja fastighet med hjälp av en mäklare i Vasastan vill du vara säker på att du har en bra sådan. Men hur vet du om din mäklare är bra?

Det finns olika sätt att kolla upp om en mäklare i Vasastan är pålitlig och duktig. Här kommer vi att gå igenom några olika sätt. Först och främst kan du kolla upp om du känner någon i närheten som nyligen sålt en fastighet? Då kan du fråga dem om deras erfarenheter.

Vilken mäklare använde de? Hur var affären? Hur var bemötandet? Hur var försäljnings- köpesumman i förhållande till andra liknande fastigheter i området? Är det vänner eller bekanta till dig så vet du att du kan lita på deras svar.

Recensioner på nätet kan berätta mycket om din mäklare i Vasastan

Recensioner om fastighetsmäklare och byråer finns det gott om på nätet. Du kan söka på tjänster som Trustpilot och Google och se vad andra kunder sagt om mäklaren eller byrån. Titta dock inte enbart på hur många stjärnor folk har gett. Titta på vad de har skrivit.

Alla synpunkter är ärligt talat inte relevanta och människors föreställningar om hur en försäljning ska bli är inte alltid realistiska. Så ta hjälp av dessa recensioner men lita inte blint på vad du läser. Använd ditt eget goda omdöme. Kombinera gärna med andra källor för att balansera. En mäklare som fått ett dåligt betygssnitt av fem personer på Trustpilot kanske har fått ett högt snitt av hundra personer på Google.

3 Sep 2022