VIPS

Hips Vips så blir vardagen lite enklare för familjer

Skrota bilen säkert i Stockholm

När bilarna har gjort sitt, så behöver man ha någonstans att göra av dem. I Stockholm kan du skrota bilen säkert, de tar hand om delarna som kan räddas.

Visst kan det kännas skönt att veta att man är en del av något större. Något större som miljöfrågorna som ständigt är oss hack i häl. En kan inte göra allt, men alla kan göra något. En sak som att skrota sin gamla bil, istället för att låta den stå, är en sådan sak.

På skroten tar de hand om bilen utifrån ett miljöperspektiv. De farliga vätskorna för sig, metallen för sig och delar som går att återanvända för sig. Det är betydligt bättre än att den ska stå och rosta och ta plats. Så det blir en win-win för alla inblandade.

Skrota en okörbar bil i Stockholm

Det finns många anledningar till varför en bil bör skrotas. Det behöver inte vara en gammal bil som inte hänger med längre. Det kan även vara en nyare. Det kan till exempel vara en krockskada som gjort att bilen inte går att köra längre. Det innebär också att det finns många olika bilar på skroten, både nya och äldre bilar av olika märken och modeller.

Går inte bilen att köra kan det vara ett problem att få dit den. Men det finns de skrotar som erbjuder upphämtning av bilen, så du behöver inte oroa dig för det. Du kan skrota bilen och låta dem komma och hämta den på plats hos dig istället.

10 Aug 2022