VIPS

Hips Vips så blir vardagen lite enklare för familjer

Städa inte ihjäl dig!

Många barnfamiljer upplever det mycket stressigt i vardagen. I Sverige, i likhet med andra nordiska länder, men till skillnad mot många andra länder i världen, behöver båda föräldrarna arbeta för att kunna behålla en hög levnadsstandard. Det gör att båda föräldrar behöver arbeta hel- eller deltid. Många barn behöver därför en förskola som tar hand om dem på dagarna när bådea föräldrarna är på arbetet. När arbetet är slut, ska barnen hämtas på dagis eller hos någon dagmamma. Allt arbete som brukar ske hemma; städning, tvättning, matlagning och inköp ska göras då föräldrarna är lediga och på fritiden. Det kan blir lite för mycket för alla inblandade. Då kan det var skönt att veta att man kan ta hjälp av Rentav, med hemsida https://www.rentav.se.

Detta är Rentav

Rentav är ett städföretag som har ungefär 100 anställda allt mellan Luleå och i flera städer ner till Sundsvall i söder. De kan erbjuda hushållsnära tjänsterem som ryms inom Rut-avdraget. Många av dem som arbetar på Rentav, har arbetat i många år. Eftersom städfirman har verksamhet i så många olika orter, från Luleå i norr och i flera städer ner till Sundsvall i söder, anser man i företaget att det är viktigt att de som arbetar i de orterna har god lokalkännedom och finns nära sina kunder. Samtidigt kan de resa en del runt de lokala kontor som de har på de olika orterna. Det innebär att eftersom man täcker en stor del av norra och mellersta Sverige, att städarna kan ta sig till de olika platser som kunderna önskar att man städar på. Det bästa är att man tar kontakt med Rentav och frågar om de kan ta sig ut till den plats som man önskar.

Här arbetar Rentav

Rentav städar i Luleå, Skellefteå, Umeå, Österund, Örnsköldsvik, Härnösand och i Sundsvall. Om det är så att du har behov av städtjänst utanför någon av dessa städer så är det bara att ta kontakt för att fråga om de är möjligt. Du vet väl att som privatperson och om man anlitar en städfirma för städtjänster så har man möjlighet att dra av så mycket som 75.000 kronor per år, men inte mer än 30 procent av arbetskostnaden på sin inkomstskatt? För att kunna det så krävs det att städfirman har F-skattsedel för att avdraget ska vara giltigt. Andra faktorer som kan vara viktiga är att de har goda referenser, egen ansvarsförsäkring och gott bemötande mot sina kunder.

20 Jun 2019