VIPS

Hips Vips så blir vardagen lite enklare för familjer

Städfirma Stockholm - vanliga frågor

Är du intresserad av att anlita en städfirma i Stockholm, men osäker på hur du ska gå tillväga och vilka tjänster man kan välja mellan? I den här texten tänkte vi, genom att svara på några vanliga frågor, ge lite matnyttig information om städföretag och därigenom också ge dig lite mer kött på benen. Enligt följande:

Hur fungerar hemstädning?

Hemstädning är den överlägset mest populära tjänsten som en städfirma i Stockholm - oaktat vilken - erbjuder. Sedan Rut-avdraget introducerades så har vanliga privatpersoner kunnat dra av halva kostnaden för arbetet när man anlitar en städfirma och primärt så är det just hemstädning som man väljer. Tjänsten ser olika ut beroende på vilken städfirma i Stockholm du väljer. Vissa har abonnemang, andra måste du ringa i förväg. Det enklaste är att lösa ett abonnemang och få städning utförd på givna dagar i veckan/månaden. Hur ofta, vad och när städningen ska ske - det kan du själv bestämma. Fördelen med att det finns så många städföretag i Stockholm är att de är ytterst måna om kunderna och att de anpassar sig efter behov på ett helt annat sätt.

Jag behöver en storstädning - är det möjligt?

Ja, du kan anlita en städfirma i Stockholm för en ren punktinsats där allt från garage till fönsterputs kan genomföras. Ett bra sätt att då rent inför vintern eller sommaren.

Kan mitt företag anlita en städfirma i Stockholm?

Givetvis. Fler och fler företag inser att kontorsstädning har en väldigt stor roll i trivsel och arbetsmiljö. Med rätt städfirma i Stockholm så skapar ni en inbjudande arbetsplats där alla trivs och presterar på max. Dessutom ger utökad, professionell kontorsstädning också färre sjukdagar. Bakterier sprids i smutsiga miljöer.

Hur vet jag vilken städfirma som är bäst?

Var alltid noga med referenser och med att kolla omdömen på nätet. Se även till att du ges en provstädning om du funderar på att lösa ett abonnemang för exempelvis hemstädning. Den ger dig en bra bild av kvaliteten på jobbet samt ungefär hur lång tid det tar. Kolla även upp exempelvis personalomsättning. Byter man personal ofta så är detta ett tecken på att man erbjuder dåliga villkor.

Varför väljer så många hemstädning idag?

Det handlar sällan om lathet. Hemstädning i professionell regi är ett sätt att få vardagen att gå ihop. Det bevisas av att de flesta som väljer tjänsten är vanliga småbarnsfamiljer som genom detta får en massa tid över till annat. Med Rut-avdraget så blir det heller inte så dyrt. Att anlita en städfirma i Stockholm löser upp en massa logistiska knutar som annars skapar stress och ångest. Att man dessutom möts av ett skinande rent och fräscht hem efter en tuff arbetsdag är en rejäl bonus. Vilket sätt kan egentligen vara bättre att starta en helg med?

18 Nov 2022