VIPS

Hips Vips så blir vardagen lite enklare för familjer

Teoriprov online på dina villkor

Plugga till teoriprov för körkort online på ditt eget sätt och i din egen takt. Genom att öva på flera testprov ökar dina chanser att lyckas när det gäller.

Det heter att “övning ger färdighet” och det gäller i allra högsta grad även teoriprovet. Inför att du ska göra ditt teoriprov är det därför bra att göra många testprov. Det är ännu bättre att göra dem under samma förutsättningar som det riktiga provet – men i din egen takt och där du själv vill.

När du gör ett teoriprov online svarar du på samma sorts frågor som du sedan kommer få i det riktiga teoriprovet. Du kan själv välja hur du vill plugga – göra ett par frågor och sedan ta paus eller tugga dig igenom tio teoriprov i rad. Du vet själv bäst vad som passar för dig.

Testproven härmar de riktiga teoriproven

Teoriproven för körkort kan vara svåra och frågorna är ibland krångligt ställda. Svarsalternativen är ofta snarlika så det gäller att läsa varje fråga ordentligt. Samtidigt har man inte obegränsat med tid när man gör det riktiga teoriprovet. Det kan lätt stressa upp vem som helst.

Ett bra sätt att minska stressen och ställa in hjärnan till att tänka på rätt sätt är att göra många teoriprov online som övning. Testproven härmar frågorna från de riktiga teoriproven och behandlar allt från vägskyltar och trafikregler till fordonskännedom och miljö. Gör gärna många teoriprov online inför ditt bokade provtillfälle för att öka dina chanser att lyckas.

15 Aug 2022