VIPS

Hips Vips så blir vardagen lite enklare för familjer

Vad är egentligen en bilvårdsutbildning bra för?

Bilvårdsutbildning är något som kan vara bra för dig som vill pyssla med bilar på ena eller andra sättet för att du ska få din vardag att fungera ekonomiskt.

Har du länge drömt om att få arbeta med bilar? Kanske är det så att du tycker om när de är rena och snygga. När de glänser efter att ha fått sig en omgång med bilschampo, vatten, fettlösare och en mängd trasor. Inte att förglömma hur bra det kan vara med en dammsugare i det läget.

Att se till att andra människors bilar glänser i sin fulla kraft är inte ett helt ovanligt yrke även om det kan tyckas så. Det finns en hel del verkstäder som reparera bilar, men visste du att det finns de som sätter en ära i att även leverera bilen ren och städad när du får tillbaka den? Bilvård är inne!

Bilvårdsutbildning för dig som hänger med i svängarna

Vill du arbeta med bilar utan att kunna en massa om hur de fungerar kan du därför passa på att gå en bilvårdsutbildning så du får lite känsla för vad det innebär. En sådan kurs kan du ta som en helgkurs för att det är kul, eller så vill du verkligen få hela grunden för att kunna allt om professionell bilvård.

På en utbildning lär du dig allt om vilka olika tvättmedel och schampo som är bra att använda, och vilka produkter du ska använda vid rekonditionering. Du får öva praktiskt på bilar där du tvättar och polerar men även vaxar och provar på att utföra lackförsegling.

25 Oct 2022